Thursday, April 12, 2007

Høytlesning og gaveskred

Dagen startet med at jeg var ekstremt trøtt, hostete og lite lysten på å stå opp. Heldigvis var det strålende vær i dag også, motiverende. Faktisk var det såpass at man kunne gå i t-skjorte uten å fryse.

Forfatterne skal vi ha et prosjekt sammen med skuespillerne nå, vi skal skrive monologer for dem, inspirert av kunst. Litt mye å forklare men, skuespillerne skal i alle fall sminke seg så de likner et maleri, f.eks skrik. Det blir stilig når skrik begynner å snakke. Hmm.

I teatersport var det bare fire stk. + læreren, mange er opptatt med filmer og andre prosjekt for tiden. Det var greit, vi hadde noen improvisasjonsleker på trappa, og etterpå gikk vi på maxi og kjøpte is. Etter "timen" lå vi og solte oss på gresset mens Anne leste høyt fra en bok. Veldig koselig med pledd og solbriller.
Senere gikk jeg, Charlie, Karl, Bente og Anne for å finne gave til Kristine. Det fant vi, men i tilfelle hun leser bloggen kan jeg ikke si hva det er. Gaven er også fra Ole og Marius, og hun blir nok glad :D Hun og Charlie skal feire på lørdag, på samme måte som meg, med pizza og film i go'stua. Gaven til Charlie kommer i posten snart!











































2 comments:

Charlotte Ringdal said...

Shoppe <3

Anonymous said...

jeg synes jeg ser et idasmil på charlies munn:)