Monday, October 08, 2007

Tilbake fra Køben

...og det bølger fortsatt!

Lørdag morgen visste vi fortsatt ikke helt hvem som skulle på tur, sånn er det alltid med Oslo-folket, de bestemmer seg og ombestemmer seg en del før det faktisk skjer noe. Til slutt var det åtte av oss ombord, men før båten gikk ble den totale summen ni. Fordelt på 5 bittesmå lugarer i to forskjellige etasjer.

Det første vi gjorde da vi kom ombord, og taxfree åpnet, var å kjøpe en hel masse drikkelig...naturlig nok. Også gikk vi på en bar, fordi Lene ville oppleve hvordan det var å røyke inne. Inne var det jo, men røykerne ble forvist til blå "avlukker", hvor det ikke var stoler eller særlig god plass.
Drinkene var veldig billige, sett med norske øyne, så i løpet av helgen ble det inntatt både sex on the beach, strawberry daquiri, icebear, white russian og meget annet.

Dagen etter våknet alle etter et par timers søvn, ganske morgenfriske...eller ikke så veldig. Det var strålende sol i københavn, og alt var søndagsåpent fra klokka 12, så de 6-7 timene gikk ikke så sakte som vi hadde fryktet på en trøtt søndag. Det var faktisk kjempekoselig! København er en veldig fin by.

Så var det på tide å gå ombord igjen, og få seg litt søvn. Etterpå var det litt taxfree-shopping, og så på tide å innta middagen. Det var ganske dyrt, men veldig godt. Akkurat da vi satt oss ned for å spise, begynte havet å leve. Kvelden før merket vi ingenting til at vi var på en båt, men det gjorde vi nå. Én spydde, men det var heldigvis ikke meg.
Så satt vi litt i baren, men de fleste skulle på jobb tidlig dagen etter, så det ble ikke for sent.

Vi sov helt foran i båten, så hver bølge som traff lagde en uregelmessig "BANG"-lyd. Da var det ikke lett å sove. Men men, jeg var så smart at jeg tok fri fra jobb, så sove kunne jeg gjøre i dag.

I Oslo var det også strålende vær. Vi trillet de små, supertunge koffertene mot bussene og sa adjø for denne gang.

Veldig koselig tur, som må gjentas om ikke lenge! Bilder kommer :)

No comments: