Friday, November 02, 2007

Slankeblogg?

På tide å fortelle litt om uka som har gått. Helvetesuka som jeg liker å kalle den.

Skal ikke beskrive dag til dag, men i alle fall har jeg spist egg, grønnsaker, kjøtt, kylling og nøtter for et helt liv. Æsj og æsj. Tre måltider om dagen, med kjipe små mellommåltider. Det eneste jeg kan glede meg til er litt sukkerfri lettis og fun light med guava lemon :p

De første dagene var helt ok, men på dag tre våknet jeg og var helt kake (kake er egentlig ikke lov i dietten men), jeg kom meg nesten ikke opp bakken til jobb, selv om jeg ble kjørt over halvveis. Siden 1. klasse-læreren hadde kommet tilbake, og ingen hadde sagt i fra til meg, fikk jeg valget mellom å ha en ADHD-tredjeklassing eller gå hjem og sove til sfo-tid. Jeg gikk hjem jeg. Når jeg våknet i 12-tida ringte jeg sjefen og sa at den bakken ikke funka i dag. Så sovnet jeg igjen og sov like godt hele torsdagen også. Utslått! (Jeg passet selvsagt på å spise 3 måltider om dagen...)

Torsdag morgen kom mamma inn på rommet mitt og lurte på om jeg skulle avslutte hele greia, "vil du ha litt sukker og fett, idamor?" Men nei, jeg hadde bestemt meg. Så selv om jeg var slapp, og magen protesterte, ruslet jeg ned og stekte bacon og egg. Naaam.

Fredag var jeg litt bedre, sjef nr.2 ringte litt over 8 og spurte om jeg ville ha en klasse. Jeg takket pent nei, fordi i dag måtte jeg først og fremst prøve meg på sfo. Noe jeg gjorde med suksess, etter en nesten-besvimelse og pepsi max-stopp på prix, opp jobbebakken. Dessuten sa noen på jobb at jeg så syk ut, og når noen sier det, så hjelper det egentlig ikke.

...Men, i dag når jeg skulle ta på beltet på buksa, måtte jeg ha det strammere, på hull 5, i steden på hull 2 eller 3 som jeg pleier. Så haha, det var verdt det!

Selv om jeg ikke kan drikke alkohol før neste mandag...God helg

1 comment:

Anonymous said...

Du har kanskje ikke så lyst til å høre "synes du er fin som du er"-meningen min akkurat nå. :P Men jeg beundrer innsatsen din ihvertfall! Høres ikke ut som noe jeg hadde klart. o_o