Thursday, December 06, 2012

San Francisco - 100.000 bjeffende sjøløver

Mandag:

Dagen begynte med synlige sjøløver. Dette var forøvrig den varmeste dagen på hele turen, det var nesten for mye av det gode. Nede ved vannet lå det 100.000 sjøløver og koste seg i sola. Vi tok noen (mange) bilder og tok en tur på byens akvarium for å ta flere. 


Vi dro deretter til Carmel for å se mer, og spise på en café som vi hadde fått anbefalt. Denne gangen var det god mat! Carmel var også fint, men det var lite annet enn pensjonister og nipsbutikker ellers. Vi dro ned til havet, jeg og svigerfar måtte dyppe føttene litt. Selvfølgelig kom det en stor bølge, men det var verdt det. Iskaldt vann, deilig sand. 


Vi dro tilbake til kjøpesenteret (suprise) og shoppet i noen timer til. Vi la også igjen litt penger i Anders og Karis drømmematbutikk, whole foods. Der var det mye artig ja. Ikke helt min greie men. Alt var sukkerfritt, økologisk og organisk. Gjesp. 


En kusine av Anders hadde tidligere gått på Stanford, så vi dro dit for å spise middag. Fin collegeby! Vi spiste mexicansk og dro hjemover atter. Litt mer Old Maid og Go Fish før sengetid.

No comments: