Thursday, March 01, 2007

Flink er flink, og jukse-bursdager er like gøy!

Den første dagen i mars måned 2007 var en veldig begivenhetsrik en.

Først hadde jeg med meg en tekst til veiledning med Victoria som jeg nesten hadde glemt. Hun likte den, og ga meg konkrete råd om hvordan den kunne bli bedre. Jeg liker konkrete råd. Så skrev jeg om "en kamel i mitt kjøleskap", etter enda flere råd. Til slutt ble jeg ganske fornøyd, så det var den versjonen jeg leste på forfattercafé.

Midt på dagen omtrent, skjedde noe utrolig provoserende, som jeg egentlig ikke skal si så mye om. En person, som allerede er den kjipeste jeg vet om, var slem mot en av mine venninner, og det blir det samme som å være det direkte mot meg. Jeg blir utrolig pissed og lei meg, omtrent like mye som personen det går utover.

Hadde jeg vært mindre smart, ville jeg gått ut med fullt navn, liste over hva som er kjipt ved personen, samt en oppfordring til å filleriste. Men det skal jeg ikke. Det er ikke lov, og heller ikke bra for karmaen.

Etter at det hele løste seg, i alle fall litt, ble dagen veldig fin :) Da var det bursdag! Alle jeg hadde bedt, kom. Vi var 12 stykker som samlet oss i stua, spiste pizza og namme-nam. Jeg fikk mye av det jeg ønsket meg, og ble kjempeglad :D Alkohol x 2, Doppler, Alkymisten, Boondock saints og en kjempefin liten writer's journal med speil på. Også en annen bok, med fire bøker i seg, som var en personlig anbefaling fra Anne, og sånt liker vi. Til sist fikk jeg en liten bok med drinkoppskrifter som var ordentlig søt :) Jeg ble også veldig fornøyd med kortene, de var snertne! Og veldig fiiine!!
Spesielt finurlig var det fra Karl-Martin, med bilde av Atle Antonsen som fikk en skikkelig klem av Johan Golden, bare at Goldens hode var byttet ut med mitt :D Det så så ekte ut at jeg nesten måtte tenke "hmm, når skjedde dette?".

Også tror nok at de som ikke allerede var hekta på Boondock saints, ble det i dag. Fine, fine, sinnsykt råe filmen. My prescious (sa hun som ikke har sett alle ringenes herre-filmene engang)

Senere på kvelden var det en liten forfattercafé, mindre enn vanlig, siden mange var opptatt og det er dagen før mange drar hjem. Men likevel, herr Flink var flink, og den tredje boka hans er herved på leselista.



Vi tok masse bilder fra bursdagen, men de må photoshoppes litt først, og nå er jeg så trøtt at jeg ikke engang får pakket. I morgen er det nemlig hjemreisetid. Men ett kan dere få:




















I love you guys ;)

2 comments:

Charlotte Ringdal said...

We love you too!

Wew, jeg kommer virkelig til å huske denne dagen.

Og håper du får NOEN gaver på den ekste bursdagen din som du ikke har fått fra før. (For eksempel min... xP)

Anonymous said...

uii, så bra du ble glad for gavene. det var en veldig koselig bursdag. og følelsen av å ha sett en god film jeg ikke har sett før er herliiig! takk for det:)